Štampiljke
štampiljke TRODAT vzorci štampiljk tipske štampiljke nadomestne blazinice in črnila pogoji poslovanja kdo smo
Štampiljke
Štampiljke
Pogoji poslovanja Pogoji poslovanja
Cene in način plačila Cene in način plačila
Način pošiljanja Način pošiljanja
Expresna izdelava Expresna izdelava
Štampiljke
Štempiljke
Pogoji poslovanja
Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati pričujoče Pogoje poslovanja. Z uporabo te spletne strani izrazite svoje strinjanje s pričujočimi Pogoji poslovanja. Če se s Pogoji poslovanja ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabite spletne strani.
Zavedati se morate, da je vse, kar boste videli ali prebrali na tej strani, zaščiteno kot industrijska lastnina, če ni drugače navedeno in da smete njeno vsebino uporabiti samo v skladu s temi Pogoji poslovanja.
Slike in vzorci štampiljk so last S-GRAF d.o.o. ali pa ima S-GRAF d.o.o. dovoljenje za njihovo uporabo.
Uporaba pričujočih slik in vzorcev z vaše strani ali s strani od vas pooblaščene osebe je prepovedana, če ni izrecno dovoljena s temi Pogoji. Vsaka nepooblaščena uporaba vzorcev lahko predstavlja kršitev zakonodaje s področja avtorskih pravic, blagovnih znamk, zasebne lastnine in javnega objavljanja ali pa predpisov in zakonov s področja komunikacij.
S-GRAF d.o.o. ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali drugačne odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini te strani.
To stran uporabljajte ali po njej brskajte na lastno odgovornost. Niti S-GRAF d.o.o., niti katerakoli druga oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, izdelavi ali posredovanju te strani, ne more biti odgovorna za povračilo kakršnekoli neposredne, posredne, naključne ali posledične škode oziroma plačilo globe zaradi vašega obiska te strani ali njene uporabe. Ne da bi kakorkoli omejevalo zgoraj navedeno, bo veljalo, da vam je vse, kar se nahaja na tej strani, posredovano "takšno, kot je" brez kakršnekoli izrecne ali zakonsko predpisane garancije, kar velja tudi za garancije za tržljivost blaga, njegovo ustreznost za določen namen ali nekršenje pravic drugih.
S-GRAF d.o.o. ne prevzema tudi nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovorna za kakršnekoli poškodbe vaše računalniške opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe ali brskanja po njej, ali vašega prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, tekstov, slik in video ali avdio gradiv iz te strani. Ničesar, kar vsebuje ta stran, ni mogoče tolmačiti kot podelitev licence ali pravice do uporabe blagovnih znamk, ki so prikazane na strani, brez predhodnega pisnega dovoljenja S-GRAF d.o.o. oziroma tretje osebe, ki bi lahko bila lastnik blagovnih znamk, ki so prikazane na tej strani.
S-GRAF d.o.o. ni preveril vseh strani, ki so povezane s to spletno stranjo in zato ni odgovorna za vsebino katerekoli zunanje ali druge strani, ki je na kakršenkoli način povezana s to spletno stranjo. Pri vseh vaših povezavah z drugimi spletnimi stranmi ali mesti nosite sami celotno tveganje.
Naročnik štampiljke z oddajo naročila odgovarja za njeno vsebino. Strinja se, da je štampiljka namenjena za njegovo lastno uporabo oz. uporabo njegovega podjetja (v kolikor naroča v imenu podjetja).
Stranka v primeru ponarejanja ali druge zlorabe sama odgovarja za pravne posledice.
S-GRAF d.o.o. ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče Pogoje poslovanja z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne revizije Pogojev poslovanja so zavezujoče za vas in zato morate periodično obiskovati to stran, da preverite tekoče veljavne pogoje, ki so zavezujoči za vas.
Piškotki
Spletna stran stampiljke.eu za svoje delovanje uporablja naslednje piškotke:
Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID enoličen identifikator seje uporabnika trajanje seje S-Graf d.o.o.
stampiljke_nar identifikacija trenutnega odprtega naročila trajanje seje S-Graf d.o.o.
Štampiljke
Štempiljke
Cene in način plačila
Cene v spletni trgovini veljajo samo za naročila preko interneta. Vsa ostala naročila se obračunavajo po ceniku, ki velja za končne kupce in ne vsebujejo popusta.
Vse cene v spletni trgovini S-GRAF d.o.o. vsebujejo DDV in veljajo na dan naročila.
S-GRAF d.o.o. si pridržuje pravico do- spremembe cen brez predhodnega obvestila.
V naši spletni trgovini je možno plačilo na naslednje načine:
- PLAČILO Z NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN
Z nakazilom na transakcijski račun ste oproščeni stroškov dostave pri nakupu v vrednosti nad 30 €. Številka našega transakcijskega računa je 03104-1012268818.
- PLAČILO PO PREDRAČUNU
Pravne in fizične osebe lahko zaprosijo za predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek naročila na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna nam morajo posredovati vse potrebne informacije (naziv podjetja, naslov, telefon, faks in davčno oz. ID številko). Za predračun lahko zaprosi tudi vsaka oseba, ki želi kupiti nek proizvod, ki ga ni v naši spletni trgovini. Na predračunu so tudi podatki o roku dobavljivosti željenih artiklov. Predračun vam pošljemo na e-mail naslov, na faks ali po pošti.
Predračuni bodo izstavljeni najkasneje v roku do enega delovnega dne.
- PLAČILO PO POVZETJU
Pri plačilu po povzetju plačate naročeno blago dostavitelju, ki vam prinese paket na dom.
V tem primeru je možno le plačilo z gotovino. Če ob dostavi ni nikogar doma, vam dostavitelj pusti obvestilo, da vas paket čaka na vaši pošti. Ob potrditvi naročila vam bomo sporočili rok dobave, tako da veste, kdaj lahko pričakujete pošiljko.
Dostava poteka v dopoldanskem času (do 11. ure).
- ONLINE PLAČILO S PLAČILNO KARTICO
Storitev lahko plačate preko plačilnega sistema PAYPAL in MONEYBOOKERS.
Plačate lahko s sledečimi karticami: EUROCARD (Mastercard), VISA in AMERICAN EXPRES.
Plačilo PayPal Plačilo Moneybookers
- PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU
Naročene izdelke lahko prevzamete v naši poslovalnici S-GRAF d.o.o., Jarška cesta 7, 1230 DOMŽALE.
V tem primeru lahko plačate blago z gotovino ali s plačilno kartico.
Štampiljke
Štempiljke
Način pošiljanja
Ob potrditvi naročila na spletni strani ima stranka možnost dostave artikla na dva načina:
- Pošta Slovenije
- lastni prevzem
V S-GRAF d.o.o. kupljeno blago bomo dostavili kjerkoli v Sloveniji po enaki ceni, ne glede na oddaljenost kupca od našega skladišča.
Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.
Za vso ostalo blago zaračunamo dostavo v Sloveniji v minimalnem znesku 3,5 EUR (z DDV), ne glede na težo vašega naročila.
Za naročilo nad vrednostjo 30 EUR (z DDV) vam poštnine za pošiljanje pošiljke do vas ne bomo zaračunali.
Plačate le pošiljanje vašega denarja nazaj k nam.

POZOR!
Za vsa plačila po povzetju vam bo pošta Slovenije zaračunala pošiljanje vašega plačanega
zneska nazaj k nam v vrednosti cca. 5% (od vrednosti naročila).
Primer: za znesek 40€ se plača cca. 2€
Večina naročil naše skladišče zapusti ena do dva delovna dneva po prejetem naročilu. Lahko pa se zgodi, da je izdelek, katerega ste naročil, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.
Najkasneje naročilo prejmete v roku pet dni od dneva naročila.
V primeru večjega naročila vas bomo o roku dobave posebej obvestili.
Štampiljke
Štempiljke
Ekspresna izdelava
Če bi naročeno blago radi dobili naslednji dan (velja za naročila naročena do 13 ure), ob naročilu izberite ekspresno izdelavo!
Expresna izdelava ne velja za naročila naročena v sobotah, nedeljah in praznikih).
Vsa ostala naročila dobite najkasneje v roku dveh delovnih dnevih.
Cena ekspresne izdelave znaša 5 € (z DDV).
Štampiljke
Copyright © 2010 S-GRAF d.o.o.
Izdelava štampiljk - štampiljke preko spleta